By på unike opplevelser og støtt TV-aksjonen

Nå kan du skaffe deg opplevelser og ting man ikke kan kjøpe for penger. Gå inn her og by, få en opplevelse for livet og støtt demenssaken.

En dag i studio med Stargate, omvisning og konsert med Norges fremste musikere i Knutsen og Ludvigsens ånd, nye world cup-jakka med signaturer fra skilandslaget, navngi en slange og mange, mange flere ting kan du by på her.

Mikkel Eriksen i Stargate har donert en dag i studio der blant annet monsterhiten ”the Fox” ble laget. Mikkel opplevde at moren fikk Alzheimer diagnosen da hun var bare 50 år.

- Kampen mot Alzheimers er veldig viktig for oss personlig, siden vi har en Mor, Bestemor og Svigermor som er rammet av sykdommen, men også for fremtidige generasjoner og for verdenshelsen. Vi oppfordrer alle til å bidra til årets TV aksjon, og takker nasjonalforeningen for folkehelse for at de setter fokus på en så viktig sak, sier Eriksen.

Sjekk ut og by her

Popsenteret i Oslo tilbyr deg å by på en pakke der 10 personer får sin private omvisning av Øystein Dolmen, selveste Knutsen, i utstillingen ”på sporet av Knutsen og Ludvigsen” på Popsenteret. De 10 heldige får også billetter til konsert 24. oktober med blant annet Jan Eggum, Lars Lillo-Stenberg, DDR, Mannskoret, Signe Marie Rustad, Frank Hammersland, Marte Wulff, Erlend Ropstad, Øystein Bache og Rune Gokstad

Sjekk ut og by her 

I Draculas fotspor

Romanias regjering har donert og vil ta deg med til landet for å oppleve stedene der mytene om verdens mest kjente vampyr møter historien (den er verre enn du aner). Bram Stokers klassiske roman fra 1897 om Dracula er myntet på en rumensk hersker ved navn Vlad III (1431-1476), også kalt Vlad Draculea. 

Nå kan du få besøke det vakre slottet Sighisoara der Vlad Draculea ble født. Dere reiser til Transylvania og vises rundt i det eventyraktige slottet i Bran, der han levde, besøker landsbyen Comana i Wallachia der han mistet hodet og Snagov-klosteret som ligger på en øy, der hodet hans er gravlagt. Flybilletter og opphold er inkludert.

Sjekk ut og by her 

Det er mange flere fantastiske objekter på qxl.no/tvaksjonen. Gå inn og støtt en god sak og få en unik opplevelse i tillegg. 

Preform Administrasjon