Spania bidrar i TV-aksjonen. Legg inn bud!

- Vi er overlykkelige over å kunne gi den signerte Barca-trøya til TV-aksjonen, sier Karen Sand ved Spanias turistkontor i Oslo. Dette er den eneste trøya i verden som er signert av hele laget, så dette er stort, og vi håper at den skal dra inn fryktelig mye penger til Nasjonalforeningen for folkehelsen.

For mer infomasjon og for å by på Barca-trøya klikk her. 

Demens er en sykdom stadig flere, kanskje de fleste, vil komme i kontakt med i løpet av livet. Akkurat som fotballinteressen, har demens ingen landegrenser. FC Barca mottar ca. 70.000 henvendelser per år vedrørende profilgaver, og det har vakt mye oppmerksomhet i inn- og utland at TV-aksjonen har fått denne unike gaven til auksjonen 20. februar.

Spania er allerede godt representert med "Din private nøkkel på øverste hylle til Barcelona". Dette eventet handler ikke om fotball, men om matkultur og arkitektur. Eventet ligger allerede ute på qxl.no og budgivingen startet så snart det var lagt ut.

For å legge inn bud på dette eventet klikk her.


- Dette er også moro, stråler Sand, som har jobbet hardt med samarbeidspartnerne i Spania for å virkeliggjøre disse eventene.

- Det finnes fremdeles en del som tror at Spania bare handler om sol og bad og golf. Men visste du at det går et lyntog som bare bruker 90 minutter mellom Madrid og Valencia, og et luksustog som viser deg det beste Nord-Spania har å by på i løpet av en uke? At du kan besøke nasjonalparker og skianlegg som lar deg stå på ski og bade i Middelhavet på samme dag? I Spania kan du sannsynligvis ha flere unike opplevelser i løpet av en dag enn i noe annet land i verden, avslutter Sand fornøyd.

Preform Administrasjon